goudsmid, juwelier, juweelontwerper, diamantzetter
 

Ons bedrijf

Onze ambachtelijke winkel ligt midden in het historische centrum van Oud-Geleen. Het is een winkel met een gezellige uitstraling waar men zich meteen thuis voelt. In het hart van de winkel staan twee werkbanken waar de nieuwe ontwerpen worden gerealiseerd. Deze unieke ontwerpen variëren van klassiek tot modern. Uw oude juwelen kunnen worden omgetoverd in mooie draagbare sieraden met behoud van het emotionele karakter. Het eindresultaat is iedere keer weer een bijzondere ervaring, het is fantastisch hoe de mensen reageren, blij zijn,  zelfs soms emotioneel. Fijn om mensen met zo’n gevoel naar huis te laten gaan.

Steeds meer mensen kiezen er voor een kleine hoeveelheid as na de crematie van een dierbaar overledene of huisdier in een speciaal daarvoor gemaakt gedenksieraad te bewaren of te dragen. Uw geliefde altijd op een bijzondere en discrete manier dichtbij. Bent u op zoek naar een bijzondere asbestemming met een eigentijdse, moderne uitstraling, neem dan gerust contact met ons op en wij maken er iets speciaals van. Wanneer u interesse heeft voor het laten maken van een zilveren/gouden vingerafdruk kunt u kijken in een van de fotoboeken in de winkel, hier staan prachtige voorbeelden in met verschillende mogelijkheden.

U kunt bij ons ook terecht voor reparaties aan sieraden en horloges, alsook voor horlogebatterijen en horlogebanden. Een ruime keuze in horloges van verschillende merken is te bezichtigen in de winkel.

We werken met een zeer enthousiast team, ieder met een zeer specialistische vakkennis; van edelsmeden, edelsteenkundige, diamantzetter en horlogemaker.

Pastoor Vonckenstraat 1-b

6166 CV GELEEN

046 - 4747616

 
 
 
 
E-mailen
Bellen